Ook voor beachflags, roll-up banners, spandoeken en vlaggen bent u bij ons aan het goede adres. Wij noemen dat signing. Met signing vergroot u uw naamsbekendheid voor een scherpe prijs: u heeft al een signing-product vanaf € 35,00.

 

Wij leveren beachflags inclusief mast en voet, zodat u deze makkelijk kunt opzetten.

 

Een roll-up banner is handig op beurzen of in winkel-presentaties. Even uitrollen, opzetten en de banner staat. Wij leveren verschillende soorten en maten roll-up banners.

Spandoek nodig? Wij maken uw spandoek op maat, voor een voordelige prijs. We adviseren u ook graag over soorten en maten.

 

 

Een vlag is een mooie manier om uw bedrijf te presenteren. Of u nu een gevelvlag of een mastvlag nodig heeft: wij kunnen het leveren.

Onze signing-service

 

Over de DTP-opmaak van signing-producten hoeft u zich geen zorgen te maken: die doen wij voor u. Bovendien kunt u alles online aanleveren en afrekenen via iDeal.

 

Meer weten? Bel 023 - 517 83 20

of klik hier om naar de pagina met contactpersonen te gaan.

 

Naast de beachflags, banners, spandoeken en vlaggen bieden we ook een uitgebreid assortiment posters en panelen aan, op materiaal variërend van papier tot aluminium.

 

Gepersonaliseerde wijn- of chocoladedozen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Izaäk Enschedéweg 29, 2031 CR, Haarlem  •  Tel.: +31 (0)23 - 55 333 55  •  Fax: +31 (0)23 - 55 333 50  •  mail@stylemathot.nl  •  Leveringsvoorwaarden

 © StyleMathôt 2018